4 Instagramprofiler vi elsker

Instagram er en fantastisk kilde til inspirasjon. Her er 4 Instagramprofiler vi elsker akkurat nå.

33

A post shared by Julie Pelipas (@juliepelipas) on

Flotte Julie Pelipas jobber som fashion director for Vogue Ukraine. En vakker feed med personlige bilder og Vogue prosjekter. @juliepelipas

Bli med inn i kunstneren Sally Mustang’s verden. Fri, kunstnerisk, sensuell og spirituell. @sallymustang

@axb.42 @volition.mag #jasoncampbellstudio

A post shared by Jason Campbell (@jasoncampbellstudio) on

@JasonCampbellstudio: inspirasjon fra A-Å.

@nicole_zimmermann by @arisjeromestudios

A post shared by Haute Punch Magazine (@hautepunchmag) on

Kanadisk magasin som for det meste inneholder vakker kunst, fotografi og mote

Har du noen andre favoritter?

 

Beautytrend: sheetmask

Annonse

 

Det er høst og det første jeg merker det på er huden min som alltid forandrer seg fra sommer til høst. Huden kjennes tørrere så i tillegg til å passe på å drikke ekstra mye vann passer jeg også på å gi den ekstra fuktighet. Jeg ELSKER ansiktsmasker hvor det er fysiske masker du legger på huden. Det er lettere å påføre og de gir huden intens pleie. Swiss Clinic er først ut i Skandinavia med en tørr sheetmask. Folkens det er her fantastisk!

Swiss Clinic Face Dry Mask Treatment er som den trendye sheetmasken, men helt tørr og det er helt unikt. Behandlingen består av tre masker som brukes ni dager i strekk. Maskene gir effekten som om man skulle gjøre ni ansiktsbehandlinger i salong. Du slipper alt kliss og søl og masken trenger bare å sitte på i 15 minutter.  Siden du unngår gris og søl kan du ha den på når du gjør andre ting. Før en photoshoot i London denne uken brukte jeg den på morgenen når jeg bestilte og spiste frokost på rommet, andre ganger har jeg hatt den på meg på kontoret. Resultatet er en skikkelig fresh og jevn glowy hud.

Du får 20% rabatt om du bruker rabattkode POLLIANI20 på både Face Dry Mask her og Face Dry Mask Treatment her!

Masken bruker du ni dager på rad for best resultat. og jeg vet hva du tenker, dette har jeg ikke tid til! Men, siden dette er en non-greasy maske kan du ha den på deg når du gjør det du pleier å gjøre, mens du er hjemme. En maske kan brukes tre ganger ni dager.

Hvorfor jeg elsker fuktmasker? De er supre å bruke etter en eksfoliering for å roe ned huden og utnytte ingrediensene i masken til det fulle. På reise med tidlige morgener og sene kvelder er det en bra og enkelt quickfix for å se umiddelbare resultater. Og før en spesiell dag som photoshoot eller fest så gløder huden og sminken legger seg så mye penere.

Kjøp en maske og test hvor bra den faktisk er. Det er en super quick fix for kjempefin glød. Du finner Face Dry Mask her! og Face Dry Mask Treatment her!

Du får 20% rabatt om du bruker rabattkode POLLIANI20 på både Face Dry Mask og Face Dry Mask Treatment Du kan kjøpe den her!

Dette bør du ha fått med deg denne uken

I uke 38 har det skjedd mye spennende ute i verden, men også i lille Norge. Se hva vi syns du bør ha fått med deg denne uken!

Foto: NRK

Har du fått med deg lanseringen av Nrk’s nye dokumentarserie ‘Jævla homo’ denne uken? Det har i hvertfall vi! Flere influencere og kjendiser viste sin støtte i forkant av premieren på sosiale medier, og skapte mye nysgjerrighet rundt serien. Du har kanskje sett jævla homo-genserne? I dokumentarserien forsøker han å finne ut av hvorfor det er vanskelig å være skeiv i 2017. Serien er på 5 episoder, og er noe alle bør få med seg.

 

https://www.instagram.com/p/BZWioAiFSDh/?taken-by=harpersbazaarus

Det er 20 år siden Gianni Versace gikk bort, og Donatella Versace ønsket i den forbindelse å hedre han med et veldig spesielt show under moteuken i Milan for et par dager siden. Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Helena Christensen, and Carla Bruni returnerte til catwalken. Alle fortsatt like awesome i førti og femti-åra.

Ja det er helt sant! Du kan nå skape magiske Iphone-portretter med en burgerboks fra Mcern. Dette skal ihvertfall vi teste ut. Les hvordan det kan gjøres her.

Tommy Hilfiger hadde sist aller første runwayshow i Europa, og det ble sendt live her på bloggen. Fikk du det ikke med deg kan du se det igjen her.

ukens hotteste trender

Janka samler hver uke de beste shoppingnyhetene til en look som enkelt løfter garderoben. Ukens hotteste trender er plagg som sklir rett inn i høstmørket og i dag har vi samlet noen luksus pieces som står høyt på ønskelisten.

“Et par statementøredobber piffer opp ethvert antrekk” JW Anderson “It-jentenes favoritt veske” Chloé “Sesongens hotteste sko er like fine til skjørt som til jeans” Balenciaga “Høstens fineste genser” Ganni “Ankelkorte jeans er forlengende” Balenciaga Blazer, “sesongens it plagg” Balenciaga  

 

 

the list – med H&M

Annonse


©Ole Martin Halvorsen

Sommeren er offisielt over og det er høst. Det betyr sesongskifte og at det er på tide å fornye garderoben. Personlig elsker jeg høsten, så når jeg ble spurt av H&M om jeg ville style deres Fall Fashion kampanje tok jeg utfordringen på strak arm. Resultatet er The List i samarbeid med S2.

©Jonathan Vivaas Kise På vei til Bass mat og bar for å ta bilder til H&M nye Fall Fashion kampanje.

Trenger du mote, kultur- og restauranttips har H&M i samarbeid med S2 fulgt meg, Helene Hammer og Mona Berntsen for å se hvordan vi styler H&M’s nye kolleksjon, hvor vi spiser og hvilke karaokelåter vi helst synger. Og i tillegg til å dele mine små lokale hemmeligheter fant jeg noen nye favoritter etter å ha lest om de to andre jentenes Oslo skatter.

©Jonathan Vivaas Kise jeg elsker å oppdage nye ting med byen vår. Hvem har skrevet denne fine “matchende” teksten mon tro?

Du kan lese hele artikkelen og finne linker til hva jeg har på meg her!

 

Høydepunktene fra TOMMYNOW

Annonse

©Søren Jebsen / The Locals

Tommy hilfiger avsluttet London fashion Week med en spektakulær visning på Roundhouse. For aller første gang viste TOMMYNOW ROCKCIRCUS i Europa og Tommy som selv er en musikkgeek har hatt en drøm om å lage et ROCK Fashion spetakulært show fikk vist hva han er god for.

For aller første gang gikk også de tre søsknene Gigi, Bella og Anwar Hadid samme moteshow.  Gigi åpnet, hakk i hæl kom Bella og deretter lillebror Anwar. Frontrow var mamma Yolanda en selvfølge.

Opplevelsen av showet var en stor WOW! Jeg følte at jeg var på verdens kuleste moteshow. Med Chainsmokers sin live opptreden rett etter visningen for sine VIP’s toppet det hele opplevelsen for det var akkurat det det var.

Kolleksjonen var røffere enn vi har sett tidligere med Gigis tydlige signatur med nagler, skinn og ruter. En blanding mellom sport, Rockn Roll og tidløse klassikere når kolleksjonen mange og bredt. På modellene kan det se hardt og røft ut men som enkelt pieces har jeg personlig mange favoritter. Kolleksjonen er allerede i butikk så løp og kjøp!

 

5 favorittprodukter som sørger for mer fukt og glød

Nå som høsten og kulda kommer krypende, er det mange som opplever problemer med huden. Huden sliter med å holde på fukten, og man kan oppleve at den blir tørr og gusten. Heldigvis er det ting man kan gjøre for å bevare fukt og glød igjennom den kalde sesongen. Her er 5 produkter som sørger for mer fukt og glød, men som ALLE kan bruke, uansett alder.

  1. dr. Brandt microdermabrasion skrubb. Er huden allerede så tørr at det er synlig, er det ingen mirakelkrem som kan gi huden nok fukt. Det fungerer litt på samme måte som slitte tupper, er håret ødelagt kan ingen kur lime hårstråene sammen igjen, de må klippes av. Å skrubbe vekk døde hudceller er helt essensielt for å få glød. Det stimulerer også dannelsen av nye celler, elastin og kollagen. Denne skrubben fra dr.Brandt er virkelig helt rå. Den har superfine korn, men skrubber likevel utrolig godt.
  2. Chanel sitt fuktserum skyter fukt dypt ned i huden, og har en utrolig lett konsistens. Huden sluker produktet med en gang, og gjør at du får sååå mye bedre effekt av kremen din. Her snakker vi fukt og beskyttelse gjennom hele dagen, og ikke bare de den første timen.
  3. Clarins beskriver sin relanserte fuktmaske SOS Hydra som ‘A moisturising bath for thirsty skin’, noe den er! Det vi liker best med denne er at den balanserer fuktnivået i huden på bare ti minutter. Er også super som steg 1 i multimasking, les om dette her.
  4. Shiseido sin nye color-smart day moisturizer kommer ut som en hvit krem, men så fort den treffer huden hermer den etter din hudtone og gir en lett til medium dekk. Har man om sommeren brukt en mattende foundation pga varmen kan det være lurt å bytte den ut med noe som gir mer glød og fukt. Favoritt!
  5. Youngblood’s minerals in the mist refresh er en fuktighets-spray full av vitaminer og deilige oljer. Den lukter skikkelig fresht og er en undervurdert ‘wake me up’ gjennom dagen. Produktet trekker seg raskt inn i huden uten å ødelegge make-upen, og huden føles med en gang mer elastisk og hydrert.

I tillegg til disse 5 tipsene så sier vi bare: DRIKK VANN. Det er kroppens største kilde til fuktighet.

 

Her kan du se Tommy Hilfiger LIVE

Annonse

 

For en dag dette har vært så langt, og den er langt ifra over. Jeg har vært på fotoshoot og fitting før showet med Tommy Hilfiger, og så langt er alt WOW!  Jeg gleder meg sinnsykt til showet og kommer til å oppdatere på instastory underveis, men har du lyst til å få med deg hele showet så streamer jeg det live her 08:30 norsk tid

Jeg lover deg et stjernespekket show, jeg møtte Gigi på fittingen til Tommy Hilfiger i dag og har spottet flere store kjendiser på hotellet her jeg bor som er her i forbindelse med Tommy RockCircus Fall 2017 Runway show.Btw fitting betyr rett og slett at jeg har funnet et Tommy outfit som jeg skal ha på meg på visningen i kveld. Expect colors!

 

 

 

 

I kveld kan du se Tommy Hilfiger Live på polliani.com

Annonse

NÅ har jeg reist fryktelig mye den siste tiden. Men, det skjer så masse fantastiske ting og jeg er så glad for at jeg får lov til å gjøre alt det gøyale jeg gjør. Så nå sier jeg hei fra London! Jeg er her med Tommy Hilfiger, og jeg gleder meg sånn til å se deres aller første runway show i Europa. Tommy er kjent for å lage sinnsyke show og inviterer alt som kan stå og gå av kjendiser. SÅ jeg forventer et stjernespekket show i dag. I kveld kan du se Tommy Hilfiger Live på polliani.com kl. 1930

Før det skal jeg på shoot med Tommy Hilfiger og fitting før showet og jeg gleder meg til å vise dere den fine kolleksjonen. husk å følge meg på instastories i dag, det er MASSE gøy som skjer!

Høstfavoritter i Prinsens gate

Prinsens gate i Oslo har i lang tid vært preget av veiarbeid, men i løpet av dette året har vi sett luksusbutikk etter luksusbutikk åpne dørene. Vi har tittet innom fire av de mest populære designerbutikkene, og daret de ansatte til å plukke ut kun ett plagg de tror vil utmerke seg mest i høst.

Første butikk vi måtte besøke var danske designermerket Ganni. Flagship-butikken i Prinsens gate er den største i Norge, og rommer hele 120 kvm. Ida (24) tok utfordringen på strak arm og plukket ut butikkens favorittplagg fra høstkolleksjonen. Alle var enige om at dette var det flotteste plagget i butikken. Blomsterkjolen er laget i 100 % silke, har høy hals, og flotte mesh detaljer.

Ganni Maple silk multicolor, 3499,-

Ikke langt unna gikk vi inn dørene på Rag & bone. Mange har ventet spent på New York merkets første butikk i Norge, og vi legger raskt merke til kvaliteten disse plaggene bærer.  Svenske Lovisa (20) plukket ut et par boots i italiensk fløyel med spennende blomsterdesign.

Drea boots, 5099,-

 Vi måtte selvfølgelig også sjekke ut franske Isabel Marant sine nyheter i butikk. Flagshipen er den første og eneste rene Marant-butikken i Norge. Tidligere har man kun fått tak i hennes designerplagg i noen få utvalgte butikker. Madelen (25) var snar til å velge en rustfarget høstjakke til sin favoritt. Selvom jakken er stor og komfortabel, har den knyting i livet som skaper en smalere midje og mer feminin look.

Isabel Marant Bulle, 6199,-

Parisiske A.P.C. er helt med på kordfløyel-trenden, og dette plagget er kanskje det som skiller seg mest ut i butikkene vi var innom i Prinsens gate denne runden. Adeline (27) visste med én gang hvilket plagg hun ville vise, og har stor tro på at jakken kommer til å utmerke seg i høst.

A.P.C manteau Lilli, 3850,-

Vi gleder oss allerede til neste besøk i den nye og inspirerende shoppinggaten i Oslo.

 

LagreLagreLagreLagre

Translate »