Hudpleietrend: Multimasking

Multimasking

Skjønnhetstrender kan være noe av det mest fascinerende i verden, og vi er vel ikke alene om å ta skjermbilder av merkelige skjønnhetstriks eller nye masker. Det er derimot ikke alle døgnfluer man bør henge seg på, og som ofte gjør mer skade enn nytte. Multimasking er derfor en etterlengtet trend som passer til alle. Trenden er nemlig å bruke masker tilpasset ulike områder med ulike behov i ansiktet ditt. Du kan mikse og trikse så mye du vil med multimasking, men denne guiden er et godt utgangspunkt som passer de fleste;

  • Begynn med fuktighet. Mange er ikke klar over at huden kan føle oljete ut nettopp fordi de mangler fukt, og enkelte steder kan man nesten ikke få nok av det. Legg derfor et lag med fuktighetsmaske på halsen og i kinnene, husk å smøre ut helt til haken og ut mot ørene.
  • Neste steg er en rensende maske. Her er leirmasker gode alternativer, som renser urenheter og forebygger talgproduksjon. Legg leirmasken eller en annen rensende maske i t-sonen, på nesen og haken. Disse er typisk hormonelle områder som gjerne trengs å renses ekstra godt. Jeg elsker denne fra Nuxe
  • Husk å aldri legge vanlige ansiktsmasker rundt øynene. Finn derimot en som er spesielt tilpasset øynene og ditt behov og legg til slutt.
  • La maskene ligge like lenge som er anbefalt – ofte mellom 15-20 minutter. Avslutt med lunkent vann.

LES OGSÅ: Produktene som gjør deg klar til sommersesongen

 Multimasking

 

Slik kan du få lekre sommerben

Annonse

Sommeren nærmer seg med stormskritt, endelig kan vi ta på sommerkjoler og gå med bare ben. Dessverre er det sånn at vi alle har ulike bekymringer når sesongen med mindre klær på kroppen nærmer seg. Jeg ønsker meg lekre sommerben.

Jeg syns vi skal forsøke å være fornøyd slik som man er, og det er som oftest ikke så mye som skal til for at man føler seg bedre. Jeg trener, spiser godt og pleier kroppen med kremer og skrubb året igjennom. Men, jeg har som alle dere andre noen ting jeg ikke er fan av.  Jeg har fått strekkmerker etter fødsler, og jeg har arr og cellulitter.  På vinteren gjemmer jeg det bort under bukser og strømpebukser, men på sommeren er det vanskelig og jeg kjenner på det hver sesong. Og jeg som en gang i tiden hadde ben jeg elsket å vise frem. Flere som kjenner seg igjen?

Du har sikkert lest om Swiss Clinic sin Skin Skin Roller treatment hos diverse bloggere. Alle snakker fantastisk bra om produktet. Alt jeg har lest på nettet har vært utelukkende positivt og etter at jeg leste at “Swiss Total Skin Renewal” også vant “Innovation of the Year 2015” i den prestisjetunge bransjekonkurransen innen skjønnhet og kosmetikk ”Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015”. Så med alle disse tingene i bakhodet har jeg gledet meg til å teste for å se om det kan hjelpe på mine “plager”.

– SLIK FUNGERER DET –

Skin Resculpting Treatment er for større hudområder på kroppen som lår, mage, rumpe og hofter. Det følger med en Skin Roller for kropp og en Cryogel Body Serum. Skin Rolleren har 1200 mikronåler som skal skape små mikrokanaler i huden, ( tenker du nå au så kjennes det faktisk bare deilig på huden, litt som en slags skrubb) nå setter huden igang en naturlig heling prosess som bla. øker produksjonen av kollagen. Det følger med Cryogel Body Serum som har aktive ingredienser som blant annet skal gjøre huden fastere og redusere størrelsen på fettcellene. Jeg er skeptisk av natur, men elsker allikevel å teste nye ting, og får jeg “tilbake” bena mine i shape så er det vinn-vinn.

– SLIK GJØR DU –

Rens hudområet og rolleren før du starter med behandlingen. Jeg dusjer og vasker og rolleren rengjør jeg med et antiseptisk middel. Jeg starter med å rulle opp og ned på huden før jeg skifter retning, det stikker litt, men kjennes egentlig bare godt. Det er meningen at du skal bruke rolleren i ulike retninger over samme område for å behandle huden jevnt. Når jeg er ferdig rullet så avslutter jeg med Cryogel Body Serum. Jeg masserer den godt inn i området jeg har behandlet og lar den trekke inn.

Jeg blir umiddelbart litt rød etter behandlingen, men etter noen dager finner jeg ut at jeg ut at jeg skal legge det inn i kveldsrutinene mine, og når jeg våkner på morgenen er rødheten helt borte. Det skal ta rundt 28 dager før du ser en stor forskjell, men helt ærlig syns jeg at huden allerede etter noen dager kjentes glattere, spesielt på baksiden av lårene. Jeg skal fortsette behandlingene og gleder meg til å oppdatere dere. Alltid gøy å være testkanin og jeg gleder meg til lekre sommerben.

– RABATTKODE –

Jeg har fått en 200 kr rabattkode på Skin Resculpting Treatment til mine lesere. Bestiller du nå får du Skin Roller Body og Cryogel Body Serum til 790 kr. Bruk rabattkoden JPBODY200. Du kan bestille Swiss Skin Resculpting Treatment her.

 

 

 

 

 

 

psst! 30 ting du kanskje ikke visste om meg

©Adam Katz Sinding /Le 21éme

Jeg syns alltid det er gøy å lese slike ting på andres blogger, og siden det er en stund siden kommer 30 ting du kanskje ikke visste om meg. På tide med en personlig oppdatering syns du ikke?

# 1 Jeg er en cry-baby, et skikkelig følelsesmenneske. Jeg gråter ser på tv-dramaer, reality-tv, rørende reklame og når jeg ser på Oprah

# 2 Jeg har en ting for tyggegummi, jeg hater å se at folk tygger tyggegummi, og kan bli veldig irritert. 

# 3 Jeg elsker å se reality-TV som Paradise Hotel, The Bachelor, Kardashians osv, det er faktisk nesten det eneste jeg ser på, det og nyheter. Rett og slett fordi jeg somregel sitter foran macen.

# 4 Når noen er sent ute begynner jeg å bekymre meg for at noe galt kan ha skjedd med dem, når de til slutt møter opp blir jeg sint inni meg, men jeg skjuler det.

# 5 Jeg blir trøtt rundt kl ni hver kveld, før i tiden gikk jeg alltid til sengs før ti, men nå tvinger jeg meg til å jobbe et par timer til

 # 6 Jeg fikk min første tatovering da jeg var 31 år gammel

# 7 Jeg angrer ikke,  men ville ikke ha gjort det igjen

# 8 Jeg ble mobbet på skolen og måtte bytte skole da jeg var 14 år gammel. Det var det verste året i mitt liv.

# 9 Jeg har jobbet med TV tidligere, både som programleder og reporter.

# 10 Jeg elsker å gi bort klemmer.

# 11 Jeg kunne spist godteri til frokost, lunsj og middag, men jeg har over lengre tid og sukkerstopp klart å holde meg til en gang i uken, det er rett og slett stort for meg.

 # 12 Jeg hater å løpe, men jeg gjør det allikevel.

# 13 Jeg ser alltid over skulderen når jeg går ute i mørket, hva hvis noen er der?

# 14 Jeg er redd for å dø.

# 15 Jeg synger høyt og danser ofte rundt hjemme, du som følger meg på snapchat har kanskje fått det med deg? Jeg danser mer hjemme enn på dansegulvet, for jeg kan egentlig ikke danse.

# 16 Jeg har en veldig liten familie.

# 17 Jeg er veldig stolt av alt jeg har oppnådd.

# 18 … men jeg vil gjerne gjøre mer, jeg elsker følelsen av å kjenne meg nyttig.

# 19 Jeg er ferdig med å få barn. To fantastiske barn holder.

# 20 Jeg liker å snakke med fremmede, med det mener jeg tilfeldige folk på bussen osv, mennesker har alltid fascinert meg.

# 21 Jeg hater eggehvite. Da jeg var liten pleide jeg å gi alle mine eggehviter til min lillesøster og stjele alle hennes gule.

# 22 Jeg var på auditions for norske popstars for mange år siden og kom langt. Jeg drømte lenge om å bli popstjerne.

# 23  Jeg er en morgenfugl,  men skulle ønske jeg kunne sove lenger.

# 24 Tom Cruise var min første kjendis forelskelse, og Cocktail var i mange år min favoritt film No. 1

# 25 Moon River er en av mine favorittsanger, noensinne.

# 26 Jeg har jeg alltid ønsket å skrive en bok. Da jeg var yngre skrev jeg dagbøker og begravet de i hagen, i håp om at noen ville grave de opp og lage en film om livet mitt, som Helen Keller.

# 27 Jeg tror på spøkelser.

# 28 Jeg er veldig redd for å miste folk livet mitt.

# 29 Jeg blir 39 år i år.

# 30 Jeg elsker å spontant shoppe, og det er ofte da jeg gjør mine beste kjøp.

 

 

Rosé spritz er sommerens beste cocktail

Møt den Vogue-godkjente sommerdrikken som kombinerer våre to favorittdrinker – Aperol Spritz og rosé. Bon Apétit står bak cocktailen som kommer til å bli en desidert favoritt denne sommeren. Best av alt er det verdens enkleste oppskrift, og du kan smake til med hvordan du best liker drinken.

Rosé Spritz

Rosé Spritz

Isbiter

Skivet appelsin

3 deler rosé, velg selv om den skal være sprudlende eller vanlig

2 deler Aperol

1 del soda

Begynn med Aperol, deretter rosé før du smaker til med hvor mye soda du vil ha i, topp med isbiter og appelsinskive. Voilá! Kombiner den med en lun salat, eller kanskje veggie carbonara?

 Verdens beste sommerdrink

Photo Kaboompics/Karolina

interiør: layered med møbelkolleksjon

Når Layered for to år siden lanserte sine tidsriktige gulvtepper var suksessen enorm. Nå tar det svenske merket neste steg og lanserer sin første møbelkolleksjon.

Kvalitetstepper med moderne design til bra priser var visjonen, og møbelkolleksjonen har kommet med samme grunnide. Kolleksjonen består av sofaer, puffer, og daybed i farageskalaen grafittigrått, midnattsblå til pudderrosa og smaragdgrønt med detaljer som mørkt tre og messing.

 

Vi ELSKER kolleksjonen. Kan vi bytte ut alt vi har hjemme, please?

trend: solbriller med styrke

Annonse

Jeg elsker solbriller, jeg elsker hva en solbrille kan gjøre med antrekket og hvordan en enkel solbrille som med mote også endrer trender. Nå kan du få solbriller med styrke, perfekt for meg som bruker briller.

Jeg har det siste året brukt mer briller, linser er helt enkelt ikke for meg (det er for meg like vanskelig som å lære meg å drikke sort kaffe, det går rett og slett ikke.) Når jeg leser eller jobber foran macen eller på mobilen, som jeg ofte gjør, trenger jeg briller. Jeg husker bestefar som om sommeren i flere tilfeller hadde solbrillene utenpå brillene sine når han satt i solveggen på hytta med avisen.  

Jammen er jeg glad for at trender og teknologi utvikles, for løsningen min er blitt solbriller med styrke! Med solbriller med styrke kan jeg både se bra ut og faktisk se godt. Jeg skal innrømme at jeg har tenkt at solbriller med styrke har vært dølle utdaterte briller, så feil kan man ta! Hos Interoptik får du tak i de mest trendye solbrillene med styrke, og det fra kjente merker som bla. Ray-Ban og Marc Jacobs og Maui-Jim. Interoptiks egen brillestylist hjelper deg mer enn gjerne med å finne solbriller som kler og passer deg best.

Disse fine solbrillene fra Marc Jacobs er både trendy og har styrke i glassene. Helt perfekt om du sitter på en uteserveringen og nipper til et glass vin, mens du kan se på folk som går forbi, eller lese favoritt magasinet. Du finner solbrillene her!

Les også: Sjekk ut sesongens kuleste solbrille trender

Nå kan du kjøpe en solbrille, og få en brille med din styrke hos Interoptik. Jeg har plukket mine favoritt solbriller med styrke. Se alle bildene

Solbrillene fra Maui-Jim er den perfekte solbrille for deg som liker en enklere brille. Solbrillen passer til hele garderoben. Du finner de her! 

Den klassiske Ray-Ban Wayfarer har lenge vært en stor favoritt og jeg eier allerede denne i forskjellige farger. Ray-Ban Wayfarer har fått en oppdatering og rammen oppfattes ikke som like skrå som tidligere OG den leveres med styrke i glassene.

Hvem skulle tro at disse Ray-Ban solbrillene både var solbrille og brille i ett? Du finner de hos Interoptik her!

©Christian Bastiansen

Nå kan du kle deg som Chloé Sevigny

Designsamarbeid er i vinden, og sist ut til å sette sitt eget preg på en motegigant er it-girl Chloé Sevigny. Skuespilleren fikk sitt gjennombrudd både på skjermen og som stilikon i Larry Clarks Kids i 1995. Og over 20 år senere er det lite som er forandret. Nå er hun aktuell med et eget kuratert utvalg hos vintage-nettbutikken Vestiaire Collective, hvor hun har plukket ut sine favoritter av blant annet Maison Margiela og Gaultier. Chloé er det ultimate 90-tallsikonet, og det er bare å finne inspirasjon fra hvordan hun styler vintage-skatter.

LES OGSÅ: Jeans – Slik får du den perfekte passformen

Chloé Sevigny for Vestiaire Collective Vintage Chloé Sevigny for Vestiaire Collective Vintage Chloé Sevigny for Vestiaire Collective Vintage Chloé Sevigny for Vestiaire Collective Vintage Chloé Sevigny for Vestiaire Collective Vintage

Photo Vanina Sorrenti

slik kan du style kjolen

Annonse

Lange kjoler er et must i enhver kvinnes garderobe. Og en iøyenfallende og morsom oppdatering av den klassiske varianten, er kjolen stylet i layers. Jeg valgte å skape kontraster med en hvit bluse med fine detaljer og sorte klassiske bukser og høye hæler. Slik kan du style kjolen.

Bildene ble tatt i forbindelse med en vernissage jeg hostet for Kappahl i Stockholm denne uken. Jeg ble utfordret til å style mine favoritter og dette er et av antrekkene jeg likte aller best. Og kvaliteten på plaggene er fantastiske.

Jeg elsker å bruke lag-på-lag. Ikke bare med en bukse under kjoler, men også høyhalsete gensere under ermeløse kjoler eller kjoler med dyp utringing.

Nå er jeg vel hjemme etter en lang måned på farten, jeg har bodd mer i koffert enn hjemme så nå blir det godt med helg. Uansett, jeg har hatt utrolig fine reiser på hver sin måte fylt med inspirasjon og motivasjon! Nye spennende utfordringer venter på meg og jeg gleder meg til å sette i gang.

Les også: Spring clean garderoben din

Maybe it’s time for a change?

Photo ©Emma Svensson

 

Slik fornyer du stilen og garderoben din

Lurt på hvordan motepersonligheter alltid ser ut som om de har på seg det nyeste fra catwalken, selv når de tagger Zara i outfitbildet sitt? Det er ikke alltid like lett å skulle være først ut med det siste, og å bruke månedslønnen på nye designerklær er forbeholdt Victoria Beckham. Slik fornyer du garderoben din som en moteekspert:

Det er ingen hemmelighet at motebloggere og redaktører digger high street-butikker som Zara eller H&M, men det er ikke dermed sagt at du vil at det skal være så tydelig. Styr unna klærne som står i vinduet, og gå heller bakerst i butikken og finn de gjemte skattene. Ofte er det plagg det ikke lages så mange av, ellers har de eksklusive kolleksjoner der både designet og stoffene er hakket bedre.

Kjøp plagg du vet vil lønne seg. Det er ikke uten grunn av nordmenn helst bruker mer penger på sko og vesker – de holder seg gjerne lenger og du får mer bruk ut av de. Leter du etter en ny blazer, skinnjakke eller basic jeans er det dette du bør legge penger i – ikke en trend som er over i morgen.

Vær kreativ. Dra på vintage-butikker og/eller finn frem saksa. Har du en kjole du skulle ønske var kortere? Klipp den av selv. Har du en formløs herreskjorte? Finn inspirasjon fra vintage-ekspert Jenny Skavlan som har masse oppskrifter på hvordan du re-designer gamle eller kjedelige klær.

Bruk farger og mønstre. Finn en farge eller et mønster du kler og du føler deg komfortabel i og miks det med resten av garderoben.

Sist men ikke minst – gå ut av komfortsonen og style plaggene andre ikke tørr å gå med. Bare noen vide culottebukser kan gå en lang vei for å sprite opp et ellers kjedelig antrekk. Eller et rosa tyllskjørt med hjerter, såklart.

Slik fornyer du garderoben  Slik fornyer du garderoben

sos for liten og stor

Annonse

Hverdagen flyr av gårde og vips så var også 17. mai i boks. Vel overstått kan vi vel si.  Det ble mye is og pølser på de små og med vær som ikke var helt til å stole på hadde jeg pakket med meg sos for liten og stor i vesken.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Det som redder meg mest ut av hverdagsuhellene er våtservietter, og det går ikke en dag uten at de brukes her i huset. Minstejenta går fortsatt med bleier, så Natusan baby First Touch extra sensitive wipes er flittig brukt til bleieskift da de rengjør og gjenfukter barnets hud på en mild måte. MEN, de brukes til alt annet SOS også.

Vi har alltid våtservietter på spisebordet om uhellet er ute. Det er alltid noen små hender eller ansikt som må vaskes og da har vi det i umiddelbar nærhet.

På 17. mai pakket jeg vesken for en dag ute, ekstra sminke til meg for å friske opp litt utover dagen, ekstra sko til små og store, blomster til vertinnen OG Natusan baby First Touch extra sensitive wipes til resten av familien. Perfekt sos for liten og stor.

 

Translate »