take off

 

favorittskoenemine_myfavoriteshoes_rightonpoint_statementplagg_gucci_jankapolliani_polliani (7 of 1)

Det har vært litt stille fra meg, og ikke uten grunn. Jeg har nemlig tatt med meg kids alene på ferie. Jeg vet, galskap! Men, da en venninne slang seg på med sine barn, var turen bankers! Og med barn på slep 24/7 har det vært deilig å slippe å ta bilder av alt jeg gjør hele tiden. Neste uke da er jeg i gang igjen, og da kommer det nye youtube episode også. Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har gjort i det siste.

Jeg blir borte noen dager til, men det er oppdateringer her inne som jeg håper dere liker også neste uke er det nok en take off.

PS! Det er mange av dere som aldri/sjelden kommenterer på bloggen, men jeg trenger deres hjelp til å lage bedre innhold. Så om det er EN post dere skal kommentere på så er det denne. Hva slags saker savner dere og vil ha mere av her inne?

x

 

 

jeans: slik får buksen den perfekte passformen

Jeg er en skikkelig “denim girl” og jeans er noe jeg bruker aller mest i hverdagen, også til fest når jeg tenker meg om. Jeg kjøper forskjellige jeans, både dyre og billigere varianter – og ofte så er det vanskelig med passformen. Derfor blir jeg sjeleglad når jeg kommer over hacks som Costume akkurat har postet på sin nettside.

Har du lyst til å finne ut hvordan buksen får den perfekte passformen les mer her!

@Anna Stokland for Costume

 

sjekk ut sesongens kuleste solbrille trender

Annonse

Å finne den perfekte brillen handler om å finne den som passer akkurat deg, din ansiktsform, og din personlige stil. Når du skal finne den perfekte solbrillen skal du tenke på akkurat de samme tingene. Solen krever bra solbriller og akkurat nå elsker jeg de siste trendene på solbrillefronten. Personlig eier jeg flere solbriller enn briller, og jeg syns ofte at det setter prikken på antrekket. Sjekk ut sesongens kuleste solbrilletrender og hvordan en solbrille endrer utrykket på antrekket.

Jeg elsker å kjøpe solbriller, det er noe eget med det å kunne forandre seg selv og ansiktet sitt på 1-2-3. Hos Interoptik har de utrolig mange kjente merkevarer og nyhetene fra bla Tom Ford, Céline, Marc Jacobs osv er i butikk nå. Der vil du alltid finne et bredt utvalg av kjente merkevarer i flotte farger og fasonger. PS! Alle Interoptiks butikker har brillestylister som hjelper deg å finne briller og solbriller som kler og passer deg best.

Denne sesongen handlet det om selvtillit, lekenhet, feminisme og selvstendighet på catwalken og flere av motehusene ga en hyllest til kvinnen med inspirerende slogans og design som ropte power. Det vises også på solbrillefronten.

– ROUND ABOUT –

Vi assosierer ofte store runde solbriller med 70-tallet. Og jeg kjenner fortsatt et lite snev av viben når jeg har de på meg. Men, forskjellen er at denne sesongen har moderne detaljer som fargede glass og funky rammer gjør at de føles mer trendy enn retro. Solbriller fra Marc Jacobs med flettet gullramme.

De fargede glassene i disse brillene fra Ray-Ban gjør at solbrillene skiller seg skikkelig ut. Ray-Ban har forøvrig mye fine briller til bra pris.

– OVERSIZED –

Store rammer er ekstra hot denne sesongen og får et ekstra kick takket være nye linjer.  De vanlige sorte oversizede solbrillene kjennes nytenktende, og jeg kjenner meg som Audrey Hepburn i disse fantastiske solbrillene fra Tom Ford.

De overdimensjonerte brillene dekker halvparten av ansiktet og er akkurat den typen av tilbehør hollywoodkjendisene elsker å tilføye til sin OOTD. Disse solbrillene fra Tom Ford er ikke annet enn Glamorous!

– SOFISTIKERT –

Som en motvekt til de oversizede kommer de elegante flerdimensjonale brillene som skaper en fantastisk effekt til ansiktet. Disse lekre solbrillene fra Céline er klassiske, samtidig som de føles som noe helt nyskapende.

– HELT NATURLIG –

Selv om det er fantastisk fint med solbriller som skiller seg ut, er det i denne sesongen like trendy med brillen som er helt naturlig. Brillene har hentet inspirasjon fra naturens behagelige farger og klassiske mønstere og er brillen som passer til alt. Solbrillene er fra Maui Jim.

Sjekk ut Interoptiks solbrille utvalg og les mer om mine favoritter her!

Smil til verden og verden smiler til deg

Annonse

Vi har vel alle hørt utsagnet; Smil til verden og verden smiler til deg. Men, de siste årene har jeg faktisk prøvd å skjule tennene mine litt. Jeg har tannlegeskrekk med stor S, og det var ikke før jeg fikk en betennelse i en visdomstann for en liten måned siden at det berømte tannlegebesøket måtte finne sted. Når jeg først kom meg til tannlegen, bestemte jeg meg for en ting, jeg skal bli flinkere til å ta vare på tennene mine, det gjelder også smilet mitt. Løsningen for meg ble Swiss Clinic sitt «Whitening System».

Jeg har faktisk gledet meg veldig til å prøve tannblekingen, skal jeg endelig få et hvitt smil uten å måtte ty til tannlegen? Det å få behandling hos tannlege er både dyrt, tidkrevende og jeg gruer meg bare med tanken på å sende en mail til tannklinikken min. Swiss Clinic har utviklet et produkt i samarbeid med tannleger,  som er 70–90% billigere, men som gir samme resultat som hos tannlegen.

Det første jeg legger merke til hos en person er smilet, og i perioden jeg hadde dårlig tannhelse gikk det utover selvtilliten min. Har man tannproblemer, så er det ikke like morsomt å vise smilet.

Med Swiss Clinic «Whitening System» kan du gjenta behandlingen daglig helt til du oppnår ønsket resultat, alt fra 3 dager til 2 uker, og i pakken finnes det nok produkt til 36 behandlinger. Hello hvite tenner! Jeg har tatt to behandlinger og ser allerede forskjell på tennene mine. Det verste for meg er de 60 minuttene med skinne på tennene, og under første behandling trippet jeg for å få den av. Ved andre behandling satte jeg på en film på Netflix, og når favorittserien var over hadde jeg hvitere tenner.

Bruksanvisningen er enkel, men pass på at du følger alle trinnene nøye.

  – STEG 1 –

For å få et bra resultat er det viktig at du former tannskinnene dine oppe og nede, så du får rett passform til tennene dine. Dypp skinnene i nesten kokende vann i 4-6 sekunder så tannskinnene myker seg opp. Press deretter mot tennene, så de former seg.

 – STEG 2-

Når du er fornøyd med passformen, «fryser» du skinnen i iskaldt vann. Jeg la skinnen i et glass med vann i ca et minutt så jeg var sikker på at den var helt hard.

– STEG 3-

Puss tennene før du bleker tennene. Påfør en linje med blekegele midt i skinnen, og pass på så du ikke bruker for mye. Geleen vil «gli» ut i skinnen når du setter den på tennene, så vær heller litt sparsommelig første gangen du prøver Swiss Clinic sitt «Whitening System». Anbefalingen er 40-60 minutter behandling. I pakken følger det også med en fargeskala for tennene, så du kan se fremgangen din. Jeg gikk ned på fargeskalaen etter to behandlinger

Rabattkode til deg

Har du også vurdert å bleke tennene? Nå får alle mine lesere 200 kr rabatt på «Whitening System», om du bruker rabattkoden JANKA200 så betaler du kun 480kr og kan møte våren med hvitt smil. Du kan bestille her!

 

Boost immunforsvaret

immunforsvaret

Fler enn oss som er værforvirret? Selv om det ikke ser sånn ut er faktisk sommeren rett rundt hjørnet, men med et vær som veksler mellom -5 og 15 grader, kan det lett være vanskelig å tilpasse seg. I tillegg til at det grå været setter en demper på humøret, kan det også gå ut over immunforsvaret. Prøv denne friske juicen for å booste immunforsvaret med vitaminer! Sjekk også ut våre tre juicefavoritter å starte dagen med.

Dette trenger du; 

1 gulrot 

1 grapefrukt

1 bit ingefær 

1 appelsin

1/2 lime

1 neve spinat

Fjern skallet fra grapefrukten og appelsinen, skvis saften fra en halv lime, miks alt i en juicer og voilá – immunforsvarsboost!

Les også: Tasty Wednesday: Rødbetchips

immunforsvaret

Få lengre hår med disse 10 tipsene

Hår gror dessverre ikke mer enn 1-2 cm i måneden, noe som kan virke som en liten evighet om du gjerne vil gro det korte håret ditt langt igjen. Men, det finnes forskjellige metoder og kjerringråd som kan få prosessen til å gå en anelse raskere. Få lengre hår med disse 10 tipsene!

LES OGSÅ: Hvordan få volum i håret

1. Start med hovedbunden

Det er ingen hemmelighet, at sterkt hår starter med en sunn hodebunn. Ifølge en nylig undersøkelse, så kan en daglig hodebunnsmassasje gi tykkere hårstrå. Bruk derfor 5 minutter om dagen på å massere din hodebunn- eller enda bedre, få kjæresten til å gjøre det!

2. Forskyv klippen med bruk av gode produkter

Det er mange som mener at du bør klippe håret ditt hver 6.-8. uke hvis du vil at håret ditt skal vokses langt. Men, bruker du gode hårprodukter og pleier håret med både conditioner og hårkur, og unngår å skade håret med stylingredskaper så kan du vente med å klippe deg. Hør med frisøren din hva hun/han anbefaler deg for din hårtype.

3. Sov på silke

Når du sover på en glatt overflate så unngår du friksjon som kan få hårstråene dine til å knekke. For et sunnere hår ( og ansikt ) så bør du skifte ut bomullstrekkene mot silketrekk.

4. Unngå for mye varme

I den ideelle verden bør håret alltid lufttørkes, men det har vi jo sjeldent tid til å vente på. Så for å unngå for mye skade, bør du enten holde deg til å føne eller bruke stylingredskaper på samme dag. Du bør med andre ord ikke både tørke, OG glatte OG krølle håret hver dag.

LES OGSÅ: Mine Beautyhacks til hud som gløder

5. Gi håret ditt en timeout

Du skader håret ditt,  både når du vasker og styler det. Derfor bør du ikke gjøre det altfor ofte. Klarer du deg med to hårvask i uken vil håret ditt elske deg. Sliter du med fett hår kan tørr shampoo være redningen.

6. Hold hestehalen din lav

En lav og løs hestehale er ideel, da en høy og stram hestehale trekker i håret og dermed gjør at hårstrå knekker. Er du den som ofte setter det våte håret ditt i en hestehale? Det er større sjanse for at håret ditt knekker og får slitasje.

7. Bruk en bedre hårbørste

En børste med villsvinhår  (boar brush) er virkelig investeringen verdt! Når du børster håret stimulerer den blodtilstrømningen til hodebunnen som tilføfrer de nødvendigste næringstoffene til hårrøttene som igjen gjør håret sterkere og mer glansfullt.

8. Bli mørkere i håret

Når du lysner håret ditt utsetter du håret ditt for skade og det vil knekke fortere. Drømmer du om lange lokker er det fint med en pause fra blekingen.

 

9. Rens med eddik

Hvis du renser håret ditt med eplecideredikk fra tid til annen, vil det fjerne stylingrester som andre hårprodukter har vanskeligheter med å fjerne så håret ditt vil fremstå mer glansfult.

10. Spis vitaminer

Det finnes produkter på markedet som inneholder vitaminer håret trenger for å kunne vokse seg langt og sterkt. Hør på din helsekost eller apotek for ekspertise.

tasty wednesday: lun salat

Denne lune salaten er pakket full med A, B6, C, E, K vitaminer, kalium, magnesium, sink og fiber. Alle disse godbitene er både anti-aging, cold-fighting, og gir deg antioksidant ekstravaganza og det beste av alt, den smaker A-Mazing. Du kommer til å elske den!

OK – ikke freak ut pga den lange handlelisten – denne salaten er veldig lett å forberede, litt tidkrevende, men vel verdt innsatsen! (Og se – jeg har lagd enkle trinn under!)

Dette trenger du:

5 medium rødbeter
1 ss honning
1 ss olivenolje
2 ts balsamicoeddik
Havsalt og malt svart pepper
2 store søtpotet / kutt i biter
1 liten bunt knaskegulrøtter, ca 8-10, skrubbet vasket
2 ss olivenolje
2 ss honning
Havsalt og malt svart pepper
1 ts bakket cumin
1 ts koriander
1 hel rød paprika, toppstammen fjernet
Pesto Dressing:
1/2 kopp god olivenolje
1/4 kopp lett ristede pinjekjærner
1/4 kopp revet parmesan
1 håndfull fersk koriander (koriander) blader
1 håndfull fersk basilikumblad
Havsalt og malt svart pepper

3 håndfull spirer, baby spinat eller annen salat etter ønske
1 håndfull baby bønnekarse
1/4 kopp lett ristede pinjekjærner

Forvarm ovnen til 190˚C, og legg de uskrelte rødbetene i en gryte, dekk med vann og kok. Reduser varmen så det putrer og la den koke i ca 30 minutter, sørg for at vannstanden dekker rødbeter.

Mens rødbeter koker, forbereder du de andre grønnsakene. Legg alle (bortsett fra paprika) midt i ovnen i en ildfast form. Dryss på med olje og honning og dryss krydder. Ovnsbakes i ovnen i ca 30 minutter.

Husk at du kan lage dressingen i en blender på 2 minutter.

Når rødbetene har fått 30 minutter til å godgjøre seg tar du av vannet og kjøler i 5 minutter. Ta av skallet (bruk hansker hvis du ikke liker rødfargede fingre) og kutt i halvdeler eller båter. Sett tilbake i stekeovn og hell på med honning, olje og eddik og krydre med salt og pepper. fortsatt 190 grader på ovnen

Ok, nesten i mål. Når grønnsakene er ferdig tar du de ut av ovnen. Skru opp ovnen til 220 ° C sett inn paprikaen. Bakes i ovnen i ca 20 -25 minutter  Legg paprikaen rett inn i en glassskål med iskaldt vann. La avkjøles i noen minutter, ta deretter av skallet og kutt i strimler.

Voila nå er det bare å putte alle godsakene på en tallerken!

Have a tasty wednesday!

vårjakkene jeg ønsker meg nå

Annonse

 

Det er ENDELIG vår, noe som betyr at vi pakker ned vintertøy og varme jakker. Det betyr også at vi gjør oss klare til vår og nye plagg kan få flytte inn i garderoben. Her er vårjakkene jeg ønsker meg nå! Og for å vise deg hva en jakke faktisk gjør med et enkelt antrekk, har jeg rett og slett stylet et hverdagsantrekk jeg ofte bruker, jeans, t-shirt og høye enkle hæler. Alle jakkene finner du hos Steen & Strøm Department Store.

Denimjakkene er alltid et sikkert vårtegn, og i disse tider finner du ikke én butikk som ikke selger det trendbevisste plagget. Steen & Strøm Department Store har en rekke favoritter, men jeg falt for denne modellen med flere farger fra Maje. Knepper du den igjen er den også en superfin denim kjole. Denim er ikke bare fint nå i vår, men også utover sommermånedene.

En trench er det mest trendy ytterplagget du kan investere i denne sesongen. Den passer absolutt alle stilarter, og kan brukes gjennom hele året. Jeg fant en variant i nesten alle etasjer på Steen & Strøm og i forskjellige prisklasser. Jakken er fra By Malene Birger og er årets it-jakke.

Trenchcoaten kommer også i bomberform, med sporty detaljer og strikk i ermene. Sandro er kjappe når det gjelder å designe trendy plagg og denne modellen er intet unntak, og kommer til å sprite opp ethvert antrekk.  Ønsker du å gå all inn kan du kjøre på med en lignende sporty bukse.

En a-formet jakke passer alle fasonger og er like fin til hverdags som til fest. Denne jakken fra Maje har et fantastisk mønster som spriter opp ethvert antrekk.

En blazer er både stilfull og klassisk, og er perfekt når temperaturen stiger.  En lysere tone er med på å gjøre jakken mer vårlig, og snøringen og volangene i livet er med på å gjøre jakken mer spennende. Jakken blir ekstra elegant om den styles med et par dressbukser. Jakken er fra den norske designeren Cathrine Hammel.

Les også: How to Spring Curls fra Steen & Strøm Department Store

 

Legg inn gode kveldsrutiner for huden din

Annonse

Nye hudceller vokser raskere mens du sover og en god hudpleie rutine på kvelden bør derfor være høyt prioritert. Om natten er nemlig målet å reparere skader fra dagens forurensning, sol og stress, samt å fukte huden siden du mister mye vann når du sover. Og en av de viktigste grunnene til gode hudpleierutiner på kvelden, er at produktene du pleier huden din med får tid til å virke, en hel natt…Legg inn gode kveldsrutiner for huden din du også.

1. Start med en god renserutine for å sikre at du fjerner all makeup og skitt som har samlet seg i løpet av dagen.

Hudpleie starter alltid med rensing av huden, men folk flest vasker ikke ansiktet ordentlig. Dette er alfa og omega for fin hud. Bruk en god ansiktsrens og lunkent vann for å vaske av skitt og olje og alle påvirkninger huden din har fått i løpet av en hel dag.

3. Serum påført huden, vil glatte ut linjer og hjelpe huden å kvitte seg med avfallsstoffer.

Når ansiktet er renset, klapp det tørt og påfør Nuxe Nuxellence Detox Nattserum over hele ansiktet og på halsen.Serumet arbeider ekstra godt gjennom hele natten, huden vil føles fornyet og frisk, gjenopplivet og uthvilt når man våkner, som om man har sovet to timer lengre. Nuxellence Detox kan brukes alene eller under en nattkrem og glatter ut linjer og gjenoppretter naturlig glød i ansiktet, samtidig som den hjelper huden med å kvitte seg med avfallsstoffer. Passer til alle hudtyper og alle aldre. Nuxe Nuxellence Detox Nattserum er også et anti-age produkt.

4. Ta på et tykt lag med fuktighetskrem over hele ansiktet og halsen.

Den største forskjellen mellom dag- og nattkremer, er at dagkremene er lettere i konsistensen og ofte inneholder solfaktor. Konsistensen på nattkremer er fetere, tykkere og skal reparere huden for det den har vært utsatt for i løpet av dagen.

5. Tapp øyenkrem lett på huden, etter å ha påført nattkrem.

Det å inlemme øyekrem i din skjønnhetsrutine om kvelden, er en enkel måte å opprettholde et ungdommelig utseende, alderstegnene ser du nemlig som oftest først rundt øyenene.  Øyekremen beskytter og fukter den sarte huden rundt øyet.

Jeg har tidligere skrevet om Nuxe Nuxellence Youth Revealing øyekrem som er blitt en stor favoritt hos meg. Anti-aldringsøyekremen jevner ut linjer og lysner opp rundt øynene. Denne kan du bruke både morgen og/eller kveld rundt hele øyepartiet. Jeg bruker lite sminke til hverdags, og Nuxellence Youth Revealing fungerer som en concealer ved at den lysner opp rundt øynene.

Vet du hvordan du skal påføre øyekrem?

– Det er viktig at du ikke pøser på med krem. Bittelitt er tilstrekkelig produktmengde til den tynne huden rundt øynene. Øyekremen skal påføres morgen og kveld etter man har renset huden for å oppnå best mulig effekt. Pass på så du ikke strekker eller drar i huden, øyekremen skal klappes forsiktig på med fingeren. Huden rundt øynene er kjent for å være sensitiv og elastisk og trekker kremen til seg selv om den klappes forsiktig på, og siden huden under øynene er tynnere enn ellers i ansiktet trenger du ikke like mye produkt. applikatoren på Nuxellence Youth Revealing er genial, gjør det enkelt å påføre riktig mengde krem og fungerer avkjølende.

Nuxe Paris selges hos Apotek1 i butikk og online her!

 

vårfarger til leppene

Våren har offisielt kommet og vi er super begeistret for det. Nå som det virker som om det varmere været er her, bytter vi ut støvler mot lettere sko og varme høst toner på makeup fronten mot noen nye leppefarger.  Jeg har samlet noen av mine favoritt nyanser for sesongen og tilfører vårfarger til leppene.

Det er ikke noe som er som såre og sprukne lepper, og er ganske så typisk for denne sesongen hvor været fortsatt er litt ustabilt. Jeg sverger til Leppepomade fra Nuxe, det er den eneste som fungerer på leppene mine.

Chanel lager fantastiske leppeprodukter og disse fargene fra Chanel’s Cruice Collection gir et fantastisk løft til ethvert antrekk. PS! liker du neglene mine sjekk her!

Denne lekre fargen fra YSL er en av fargene som jeg kommer til å bruke mest denne våren. Den friske fargen lukter like deilig som den ser ut, nesten som sukkerspinn.

Les også: Årets hotteste makeuptrend 

 

Translate »