Annonse

 

Det er høst og det første jeg merker det på er huden min som alltid forandrer seg fra sommer til høst. Huden kjennes tørrere så i tillegg til å passe på å drikke ekstra mye vann passer jeg også på å gi den ekstra fuktighet. Jeg ELSKER ansiktsmasker hvor det er fysiske masker du legger på huden. Det er lettere å påføre og de gir huden intens pleie. Swiss Clinic er først ut i Skandinavia med en tørr sheetmask. Folkens det er her fantastisk!

Swiss Clinic Face Dry Mask Treatment er som den trendye sheetmasken, men helt tørr og det er helt unikt. Behandlingen består av tre masker som brukes ni dager i strekk. Maskene gir effekten som om man skulle gjøre ni ansiktsbehandlinger i salong. Du slipper alt kliss og søl og masken trenger bare å sitte på i 15 minutter.  Siden du unngår gris og søl kan du ha den på når du gjør andre ting. Før en photoshoot i London denne uken brukte jeg den på morgenen når jeg bestilte og spiste frokost på rommet, andre ganger har jeg hatt den på meg på kontoret. Resultatet er en skikkelig fresh og jevn glowy hud.

Du får 20% rabatt om du bruker rabattkode POLLIANI20 på både Face Dry Mask her og Face Dry Mask Treatment her!

Masken bruker du ni dager på rad for best resultat. og jeg vet hva du tenker, dette har jeg ikke tid til! Men, siden dette er en non-greasy maske kan du ha den på deg når du gjør det du pleier å gjøre, mens du er hjemme. En maske kan brukes tre ganger ni dager.

Hvorfor jeg elsker fuktmasker? De er supre å bruke etter en eksfoliering for å roe ned huden og utnytte ingrediensene i masken til det fulle. På reise med tidlige morgener og sene kvelder er det en bra og enkelt quickfix for å se umiddelbare resultater. Og før en spesiell dag som photoshoot eller fest så gløder huden og sminken legger seg så mye penere.

Kjøp en maske og test hvor bra den faktisk er. Det er en super quick fix for kjempefin glød. Du finner Face Dry Mask her! og Face Dry Mask Treatment her!

Du får 20% rabatt om du bruker rabattkode POLLIANI20 på både Face Dry Mask og Face Dry Mask Treatment Du kan kjøpe den her!

Translate »
More in Beauty
til London med Twilly d’Hermès

Noen ganger treffer man dufter som er DEG. Slik ble det også i mitt første møte med Twilly d’Hermès da...

Close