I uke 38 har det skjedd mye spennende ute i verden, men også i lille Norge. Se hva vi syns du bør ha fått med deg denne uken!

Foto: NRK

Har du fått med deg lanseringen av Nrk’s nye dokumentarserie ‘Jævla homo’ denne uken? Det har i hvertfall vi! Flere influencere og kjendiser viste sin støtte i forkant av premieren på sosiale medier, og skapte mye nysgjerrighet rundt serien. Du har kanskje sett jævla homo-genserne? I dokumentarserien forsøker han å finne ut av hvorfor det er vanskelig å være skeiv i 2017. Serien er på 5 episoder, og er noe alle bør få med seg.

 

https://www.instagram.com/p/BZWioAiFSDh/?taken-by=harpersbazaarus

Det er 20 år siden Gianni Versace gikk bort, og Donatella Versace ønsket i den forbindelse å hedre han med et veldig spesielt show under moteuken i Milan for et par dager siden. Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Helena Christensen, and Carla Bruni returnerte til catwalken. Alle fortsatt like awesome i førti og femti-åra.

Ja det er helt sant! Du kan nå skape magiske Iphone-portretter med en burgerboks fra Mcern. Dette skal ihvertfall vi teste ut. Les hvordan det kan gjøres her.

Tommy Hilfiger hadde sist aller første runwayshow i Europa, og det ble sendt live her på bloggen. Fikk du det ikke med deg kan du se det igjen her.

Translate »
More in Lifestyle
Høstfavoritter i Prinsens gate

Prinsens gate i Oslo har i lang tid vært preget av veiarbeid, men i løpet av dette året har vi...

Close