Prinsens gate i Oslo har i lang tid vært preget av veiarbeid, men i løpet av dette året har vi sett luksusbutikk etter luksusbutikk åpne dørene. Vi har tittet innom fire av de mest populære designerbutikkene, og daret de ansatte til å plukke ut kun ett plagg de tror vil utmerke seg mest i høst.

Første butikk vi måtte besøke var danske designermerket Ganni. Flagship-butikken i Prinsens gate er den største i Norge, og rommer hele 120 kvm. Ida (24) tok utfordringen på strak arm og plukket ut butikkens favorittplagg fra høstkolleksjonen. Alle var enige om at dette var det flotteste plagget i butikken. Blomsterkjolen er laget i 100 % silke, har høy hals, og flotte mesh detaljer.

Ganni Maple silk multicolor, 3499,-

Ikke langt unna gikk vi inn dørene på Rag & bone. Mange har ventet spent på New York merkets første butikk i Norge, og vi legger raskt merke til kvaliteten disse plaggene bærer. Svenske Lovisa (20) plukket ut et par boots i italiensk fløyel med spennende blomsterdesign.

Drea boots, 5099,-

Vi måtte selvfølgelig også sjekke ut franske Isabel Marant sine nyheter i butikk. Flagshipen er den første og eneste rene Marant-butikken i Norge. Tidligere har man kun fått tak i hennes designerplagg i noen få utvalgte butikker. Madelen (25) var snar til å velge en rustfarget høstjakke til sin favoritt. Selvom jakken er stor og komfortabel, har den knyting i livet som skaper en smalere midje og mer feminin look.

Isabel Marant Bulle, 6199,-

Parisiske A.P.C. er helt med på kordfløyel-trenden, og dette plagget er kanskje det som skiller seg mest ut i butikkene vi var innom i Prinsens gate denne runden. Adeline (27) visste med én gang hvilket plagg hun ville vise, og har stor tro på at jakken kommer til å utmerke seg i høst.

A.P.C manteau Lilli, 3850,-

Vi gleder oss allerede til neste besøk i den nye og inspirerende shoppinggaten i Oslo.

LagreLagreLagreLagre

Translate »
More in Lifestyle
ukens podcast tips: vogue

Har du lyst til å komme tett innpå motepersonligeter som Zac Posen, Kim Kardashian, Tom Ford og Marc Jacobs, for...

Close