NÅ har jeg reist fryktelig mye den siste tiden. Men, det skjer så masse fantastiske ting og jeg er så glad for at jeg får lov til å gjøre alt det gøyale jeg gjør. Så nå sier jeg hei fra London! Jeg er her med Tommy Hilfiger, og jeg gleder meg sånn til å se deres aller første runway show i Europa. Tommy er kjent for å lage sinnsyke show og inviterer alt som kan stå og gå av kjendiser. SÅ jeg forventer et stjernespekket show i dag. I kveld kan du se Tommy Hilfiger Live på polliani.com kl. 1930

Før det skal jeg på shoot med Tommy Hilfiger og fitting før showet og jeg gleder meg til å vise dere den fine kolleksjonen. husk å følge meg på instastories i dag, det er MASSE gøy som skjer!

Translate »
More in Fashion
derfor skal du kle deg i rosa NÅ!

Jeg har gått kledd i rosa så lenge jeg kan huske. En liten pikes store drøm var rosa fluffy kjoler...

Close