Annonse

Jeg har lenge brukt Natusan® sine produkter på mine barn, og jeg har sett hvordan produktene har hjulpet på såre stumper og tørr hud. Men, så slo det meg! Jeg vasker håret til ungene et par ganger i uken med Natusan® sine produkter, men jeg vet egentlig ikke hvordan de fungerer, så denne gangen har jeg testet produktene selv.

Natusan® Kids sjampo & balsam  dufter jordbær og rengjør hår og hodebunn på en mild måte, og gjør håret lettere å gre. Det beste er allikevel den unike NO MORE TEARS® formulaen som er like mild mot øynene som vann.

Test: Jeg masserer en liten mengde i vått hår og passer samtidig på å gni litt shampo inn i øynene mine. Jeg er nesten redd for å åpne de for sånt pleier å svi. Jeg åpner øynene og skyller med vann, UTEN å svi. Test bestått! Jeg skyller håret grundig, men kjenner at håret kunne trenge litt balsam! Men, når det er sagt, jeg har en voksen manke, til barnehår kan det nok absolutt holde å bruke Natusan® KIDS Sjampo & Balsam.

Natusan® KIDS dusj & sjampo med duften av vannmelon kan brukes til hele kroppen og håret og lukter fantatsisk, jeg skulle ønske at alle voksen sjampoer luktet slik.

Natusan® KIDS balsamspray kan anvendes både i tørt og vått hår. Du skal riste flasken og spraye jevnt over hele håret før det gres. Jeg vet av erfaring at dette er det som fungerer på floker for min lille datter med lang hårmanke. Men, det funker like godt på meg som voksen! Etter bruk kan jeg gre igjennom håret uten at det floker seg. Nok en test bestått!  Så føles det faktisk fint å ha prøvd ut dette selv, og når ungene i panikk sier de må ha klut foran øynene så kan jeg betrygge de med at produktet faktisk ikke svir i øynene.

Translate »
More in Beauty
Beautytrend: sheetmask

Annonse   Det er høst og det første jeg merker det på er huden min som alltid forandrer seg fra...

Close