Annonse


©Ole Martin Halvorsen

Sommeren er offisielt over og det er høst. Det betyr sesongskifte og at det er på tide å fornye garderoben. Personlig elsker jeg høsten, så når jeg ble spurt av H&M om jeg ville style deres Fall Fashion kampanje tok jeg utfordringen på strak arm. Resultatet er The List i samarbeid med S2.

©Jonathan Vivaas Kise På vei til Bass mat og bar for å ta bilder til H&M nye Fall Fashion kampanje.

Trenger du mote, kultur- og restauranttips har H&M i samarbeid med S2 fulgt meg, Helene Hammer og Mona Berntsen for å se hvordan vi styler H&M’s nye kolleksjon, hvor vi spiser og hvilke karaokelåter vi helst synger. Og i tillegg til å dele mine små lokale hemmeligheter fant jeg noen nye favoritter etter å ha lest om de to andre jentenes Oslo skatter.

©Jonathan Vivaas Kise jeg elsker å oppdage nye ting med byen vår. Hvem har skrevet denne fine “matchende” teksten mon tro?

Du kan lese hele artikkelen og finne linker til hva jeg har på meg her!

Translate »
More in Fashion
Høydepunktene fra TOMMYNOW

©Søren Jebsen / The Locals Tommy hilfiger avsluttet London fashion Week med en spektakulær visning på Roundhouse. For aller første...

Close