Kristen Kilpatrick Photography, Kristen Kilpatrick, Camille Styles, Camille Styles Blog, Target Style, Target, Target Party Inspiration, Fourth of July party inspiration, Who What Wear Target, Martha Stewart Party Inspiration, Kid Friendly Parties , Italy, Florence, HomeAway, Italian Cooking Classes, Camillestyles.com, Squash Blossoms, Cheese Farm, Sheeps Cheese, Sheep Cheese, Italy Cheese Tasting, Florence Travel, Florence Cheese Farm, blue diamond

Spør du meg kommer du langt med enkel matlaging om du har gode råvarer. Det er essensielt i min enkle kokkelering og jeg syns det ofte gjør den store forskjellen. Vi er heldige som har en familie som lager egenprodusert Olivenolje på Kreta. Oljen smaker himmelsk, rett og slett og smaken er så god at jeg sjelden trenger å lage noe hokus pokus fordi jeg liker den rene smaken. Spagetti burrata er ferdig på 1-2-3 og smaker like godt hver gang.

Sommeren handler om lett og enkel mat, som metter. Og er du lei av grilling er denne retten helt perfekt. Den tar max 10 minutter å lage. Og har du de rette råvarene så smaker dette like godt som det ser ut.

 

Dette trenger du: 

Kjøp en god Burrata ost, den koster litt, men det er sååååå verdt det. Du trenger fersk spagetti eller tagliatelle, basilikum, en god parmesanost, tomater, olivenolje og salt og pepper.

Slik gjør du

… kok pastaen etter anvisning

… kutt opp noen tomater, la noen være hele, surr i en panne til de blir gylne

… Hell ut vannet på pastaen, hell over olivenolje, salt pepper

… Bland inn tomater, basilikum og burrata godt i pastaen

… Rasp Parmesanost og rør inn

Have a tasty wednesday!

Translate »
More in Food
tasty wednesday: poké bowl

Poké Bowl er den “nye” sushien. For en familie som elsker sushi, men ikke er så flink itil å variere...

Close